Klamboe Collection® is begin jaren tachtig opgericht door Edwin van Hellenberg Hubar.

Na zijn studie Economie reisde hij naar Azië en begon het klamboebedrijf. Het was de pure eenvoud van de klamboes dat hem fascineerde. Een sympathieke, eenvoudige en zeer effectieve oplossing voor een vervelend probleem: zoemende en stekende muggen, waarvan er veel zijn in Amsterdam, met al haar grachten en oude huizen.

Geen gebruik van ongezonde oplossingen zoals giftige sprays, tabletten of elektrische apparaten. De eenvoudige en voor de hand liggende manier is meestal ook de beste manier voor jezelf en het milieu. Het is in principe een taoïstische benadering in het omgaan met de volatiliteit van de natuur. Het is verstandiger om niet tegen natuurlijke tegenslagen te vechten, tenzij het echt onvermijdelijk is. Het is beter om het natuurlijk te houden. Dat is Edwin’s eenvoudige filosofie over waarom hij deze business in is gegaan.

Edwin was de eerste persoon die klamboes introduceerde in veel Europese landen.

Sinds vele jaren werkt Edwin samen met zijn compagnon Saskia van Vollenhoven, creatief directeur van Klamboe Collection®.

Alle klamboes worden uitsluitend voor Klamboe Collection geproduceerd van verschillende materialen, in verschillende modellen en kleuren. Alle klamboes van Klamboe Collection® zijn duurzaam en hebben mooi afgewerkte randjes langs de openingen en de onderkant.

De Klamboes van Klamboe Collection® zijn niet alleen nuttig, maar ook zeer decoratief en zorgen voor een elegante sfeer in elke slaapkamer.

Voor al onze Amerikaans klanten: Bezoek onze Amerikaanse website, die is gespecialiseerd voor bestellen en leveren in de VS.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)