Tijdens de zomer is het weer perfect voor kampeerreisjes en buitenspelen, maar er is een probleem; het weer is ook perfect voor muggen om te paren en zich te vermenigvuldigen, en de vrouwelijke muggen hebben vers bloed nodig om haar eieren te kunnen leggen. Of je kinderen nu liever op hun slaapkamer spelen of buiten in de achtertuin, je wilt ze altijd veilig en beschermd houden. Veel van de methoden die gebruikt kunnen worden om je kinderen te beschermen tegen muggenbeten zijn of niet krachtig genoeg om muggen uit je huis te houden, of alleen effectief in het beheren van muggenbeten nadat ze zijn opgetreden.

Hier volgens enkele van de methoden waar veel mensen bekend mee zijn, die nuttig kunnen zijn in combinatie met andere methoden, maar op zichzelf niet voldoende zijn.

Klamboes: Klamboes voorkomen niet dat muggen het huis binnenkomen; ze zorgen alleen voor een dunne barrière tussen de mug en het kind. Elke keer dat een klamboe wordt verplaatst, wordt de effectiviteit gecompromitteerd.

Afweermiddelen: Afweermiddelen bevatten DEET, en muggenwerende middelen die meer dan 10 procent DEET bevatten zijn mogelijk schadelijk voor de gezondheid van je kind. Om effectief te werken, moeten afweermiddelen constant opnieuw aangebracht worden, en met kinderen kan dit een lastige taak zijn om vol te houden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je kind de onaangename geur of het gevoel van afweermiddelen niet prettig zal vinden.

Kleding: Om het risico om gebeten te worden te verminderen, wil je je kind waarschijnlijk kleding met lange mouwen aantrekken; echter, dit is een onpraktische methode en zal erin resulteren dat je kind zich oncomfortabel voelt tijdens het warme weer.

Gewoonten: Voorkom dat je kinderen voor zonsopgang naar buiten gaan en zorg ervoor dat ze binnen zijn voordat het begint te schemeren. Hoewel dit je kind weg zal houden van muggen wanneer deze het meest actief zijn, zijn er nog genoeg muggen tussen deze tijden in.

Tegengif: In het geval dat je kind is gebeten door een mug, kun je producten gebruiken zoals anti-bacteriële doekjes, anti-jeuk-crème, Calamine-lotion of zakjes ijs om zwelling en irritatie te voorkomen. Echter helpt dit niet tegen toekomstige beten.

Een meer effectieve manier, en minder tijdrovend dan elk ander van de hierboven vermelde methoden is om een professional in te huren om je tuin te laten sproeien met tussenpozen om muggen en ander ongedierte te doden en te voorkomen dat zich vermenigvuldigen.

Je tuin regelmatig laten besproeien is een eenvoudige oplossing dat er voor zal zorgen dat je thuis een veilige plek is voor je kinderen om te relaxen en te spelen, en het zal er voor zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken om minder effectieve methoden. Veel muggenbestrijdingsbedrijven gebruiken chemicaliën die niet giftig zijn en gemakkelijk afbreekbaar, en zullen niet van invloed zijn op de plezier van je kind buitenshuis.

Bewaar de muggenspray voor het kamperen. Wanneer je kinderen thuis spelen, bescherm ze dan tegen irriterende muggenbeten door je tuin te beschermen met behulp van een professioneel muggenbestrijdingsbedrijf.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Filed under: Klamboe

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!