Klamboes zijn nuttig in de preventie van malaria en andere ziekten die verspreid worden door insectenbeten. Klamboes kunnen worden gebruikt in het huis, in de tuin, tijdens een jungle safari en overal waar je muggen, insecten en andere enge kruipers kunt vinden.Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het kopen van een klamboe.

Grootte en vorm: Je kunt klamboes vinden in allerlei maten en vormen. Er zijn kleine klamboes die over een babybedje passen en er zijn grote klamboes die over een kingsize bed passen. Je moet de passende maat en vorm kiezen voor het vereiste doel. Als je een klamboe zoekt om muggen te weren terwijl je slaapt, dan is een klamboe van twee meter genoeg voor een kingsize bed. Je moet ook de vorm van de klamboe kiezen – een klamboe die aan het plafond hangt of een klamboe bevestigd aan de vier palen van een bed. De vorm en grootte moeten zorgvuldig overwogen worden voor effectief gebruik. De dikte van de Klamboe Collection ® klamboe garen (micro-polyester) is 75 denier. Het stof bevat 256 gaatjes per inch. Bijna alle andere klamboes op de markt tegenwoordig zijn vervaardigd uit garen van slechts 40 denier.

Kleur: Polyester klamboes gemaakt met machines komen in verschillende kleuren, met gebroken wit de meest voorkomende. Je zult de passende kleur willen kiezen voor jouw thuis, om esthetische redenen.

Behandeling: Sommige van onze klamboes zijn voorbehandeld met permethrine voor betere bescherming. Voor het reizen raden wij een voorbehandelde klamboe aan voor betere bescherming. Dit zal ook alle muggen doden die in aanraking komen met de klamboe.

Samenstelling: Je hebt drie keuzes – Katoen, Polyester of Bamboe. Katoenen klamboes zijn zwaarder als ze nat zijn, worden sneller vuil en gaan niet zo lang mee als polyester klamboes. Klamboes van bamboe zijn milieuvriendelijk (volledig biologisch afbreekbaar), het gaas ventileert erg goed, kreukt niet, is geurvrij en is antistatisch.

Nu dat je de verschillende opties en variaties tussen klamboes begrijpt, moet het makkelijk zijn om de juiste klamboe te vinden voor jouw vereisten en om jouw familie te beschermen tegen ziekte-dragende insecten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Filed under: Klamboe

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!