Moskitonetz gro¦ê+ƒe

Tijdens het reizen of genieten van buitenshuise activiteiten zoals kamperen is er het risico dat je wordt blootgesteld aan muggenbeten en de mogelijke ziekten dat zij kunnen dragen. Het dragen van kleding die het hele lichaam bedekt en het gebruiken van insectenwerende middelen zullen het risico om gestoken te worden verlagen, maar de veiligste, eenvoudigste en meest effectieve manier om muggenbeten te bestrijden is door het gebruik van een klamboe baldakijn.

Klamboe kopen?

 

Bij de aanschaf van een klamboe is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn.

Klamboes kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten materiaal, zoals polyester, katoen en zelfs van bamboestof, welke Klamboe Collection onlangs op de markt heeft gebracht.

Voordelen van polyester: lichtgewicht, sterk en gemakkelijk machinaal te wassen

Moskitonetz material

Katoenen klamboes lijken wat meer comfortabel wanneer het erg warm is. In die omstandigheden laten zij wat makkelijker lucht door het net. Echter is katoen niet waterbestendig en kan het uitrekken als het nat is; het moet voorzichtig gewassen worden om krimpen te voorkomen en mag niet in de wasmachine. Een leuk aspect van de katoenen klamboe is dat ze in elke kleur geverfd kunnen worden.

Moskitonetz closeup

De bamboestof is heel bijzonder, omdat het de voordelen van zowel katoen en polyester combineert. Het is makkelijk te wassen, krimpt niet, is antiseptisch en ademt zeer goed. Het is sterk en ten slotte is de bamboe-klamboe een groen product, het is biologisch afbreekbaar.

Alle klamboes van Klamboe Collection, of ze nu gemaakt zijn van polyester, katoen of bamboe, zijn er in een breed scala aan maten, vormen en kleuren.

Voor meer informatie en eventuele aankoop kun je terecht op onze website Klamboe Collection (please make a link).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.2/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Klamboe wetenswaardigheden, 3.2 out of 5 based on 5 ratings