Moskitonetze baldaquin

Klamboes zijn nuttig in de preventie van malaria en andere ziekten die verspreid worden door insectenbeten. Klamboes kunnen worden gebruikt in het huis, in de tuin, tijdens een jungle safari en overal waar je muggen, insecten en andere enge kruipers kunt vinden. Bij onze Klamboewinkel Klamboe Collection® heb je een grote variatie aan klamboes die je makkelijk online kan bestellen.

Een klamboe is perfect voor een aantal situaties. Hij kan buiten in je achtertuin worden gebruikt, of wanneer je gaat kamperen of wanneer je reist naar een land met veel muggen. Hij kan worden gebruikt in je huis, in de slaapkamer of elke andere kamer. Wat ook het geval, hij kan overal gebruikt worden.

Variatie: De klamboe kan worden aangeschaft in een aantal stijlen en vormen, naar jouw voorkeur. Hier volgen enkele elegante klamboes die beschikbaar zijn in onze winkel.

Moskitonetz rechteckiges schwarz Moskitonetz rechteckiges rouge Moskitonetz rechteckiges jaune

Reisklamboes: Deze soorten klamboes worden meestal buiten gebruikt, voor het kamperen of tijdens het reizen naar landen die problemen hebben met zwermen muggen. Deze Reisklamboes kunnen worden opgehangen aan een stuk touw.

Ronde Klamboes: Ronde klamboes kunnen worden bevestigd aan het plafond of aan een enkel punt en zijn geschikt voor queen- en kingsize bedden. Alle ronde modellen beschikken over een overlappende opening.

Klamboe, ambiance

Klamboe, ambiance—Marie Labarelle (Flickr.com)

* Vierkante Klamboes: Deze soorten klamboes worden vanaf de bovenkant van de muur of het plafond gehangen met behulp van touwen. Rechthoekige of vierkante klamboes kunnen aan het plafond worden bevestigd met touwtjes en zijn geschikt voor bedden met een raamwerk of pilaren.

Kinderklamboe: Dit zijn cirkelvormige klamboes, maar speciaal gemaakt voor een babywiegje of kinderbed.

Nu dat je weet hoe je de perfecte klamboe moet kopen, investeer dan nu en geniet van een elegante sfeer in elke slaapkamer EN van de bescherming die je familie krijgt tegen muggen en andere insecten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)