Muggen kunnen ziekten dragen zoals malaria, gele koorts, vele soorten encefalitis en knokkelkoorts (Dengue). Bijna 1 miljoen mensen gaan jaarlijks dood aan ziekten verspreid door muggen. Wat kun je doen om te voorkomen dat je gebeten wordt?

Klamboes zijn belangrijk omdat ze insectenbeten voorkomen die besmettelijke ziekten kunnen overdragen. Hij komt in een variatie aan vormen, kleuren en doeleinden. Hier zijn enkele richtlijnen om je te helpen de juiste klamboe te kiezen.

1) Grootte en vorm: De grootte van de klamboe moet ruim zijn. Het moet genoeg ruimte hebben om het hele lichaam te dekken terwijl je slaapt. De klamboe dient je ook te voorzien van de nodige luchtcirculatie.

Klamboes van Klamboe Collection® zijn van een betere kwaliteit en erg duurzaam vergeleken met de reguliere klamboes op de markt. Bijna al onze netten zijn gemaakt van 75 denier garen. De stof heeft 256 gaatjes per inch. Vrijwel alle andere klamboes op de markt hebben een stof met tussen de 156 en 196 gaatjes per inch. Alleen onze reisklamboes zijn vervaardigd met 40 denier garen. Daarom zijn zij lichter en uitstekend voor reisdoeleinden.

Rechthoekige klamboes zijn meer raadzaam voor gebruik omdat ze de benodigde ruimte bieden voor jou en je vrienden. Piramidevormige klamboes kunnen gebruikt worden voor individuele doeleinden.

2) Materiaal: Er zijn drie materialen die gebruikt worden in klamboes – polyester, katoen en bamboe. Klamboes gemaakt van polyester zijn lichtgewicht en kunnen worden gebruikt voor het kamperen en andere reisbenodigdheden. Het is duurzamer dan katoen omdat katoen niet waterbestendig is en meer weegt wanneer het nat is. Maar katoenen klamboes kunnen een meer comfortabele rust bieden wanneer buiten gebruikt. Beide soorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dikte van garen. De Bamboe versie is zeer milieu vriendelijk (geheel biologisch afbreekbaar), het ventileert bijzonder goed , kreukelt niet en is reukvrij en anti-statisch.

Indien u op reis gaat naar een risicogebied wordt een meer effici├źnte klamboe anbevolen die is behandeld met insecticiden van hoge kwaliteit. Als de klamboe is voorbehandeld met insecticiden blijft het afweermiddel minstens een jaar goed, afhankelijk van de blootstelling aan warmte en regen.

3) Doel: Een klamboe is perfect voor een aantal situaties. Hij kan buiten in je achtertuin worden gebruikt, of wanneer je gaat kamperen of wanneer je reist naar een land met veel muggen. Hij kan worden gebruikt in je huis, in de slaapkamer of elke andere kamer. Wat ook het geval, hij kan overal gebruikt worden.

4) Variatie: De klamboe kan worden aangeschaft in een aantal stijlen en vormen, naar jouw voorkeur. Hier volgen enkele elegante klamboes die beschikbaar zijn in onze winkel.

* Reisklamboes: Deze soorten klamboes worden meestal buiten gebruikt, voor het kamperen of tijdens het reizen naar landen die problemen hebben met zwermen muggen. Deze Reisklamboes kunnen worden opgehangen aan een stuk touw.

* Ronde Klamboes: Ronde klamboes kunnen worden bevestigd aan het plafond of aan een enkel punt en zijn geschikt voor queen- en kingsize bedden. Alle ronde modellen beschikken over een overlappende opening.

* Vierkante Klamboes: Deze soorten klamboes worden vanaf de bovenkant van de muur of het plafond gehangen met behulp van touwen. Rechthoekige of vierkante klamboes kunnen aan het plafond worden bevestigd met touwtjes en zijn geschikt voor bedden met een raamwerk of pilaren.

* Kinderklamboe: Dit zijn cirkelvormige klamboes, maar speciaal gemaakt voor een babywiegje of kinderbed.

Nu dat je weet hoe je de perfecte klamboe moet kopen, investeer dan nu en geniet van een elegante sfeer in elke slaapkamer EN van de bescherming die je familie krijgt tegen muggen en andere insecten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Filed under: Klamboe

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!