Muggen kunnen verschillende ziekten dragen, zoals malaria, knokkelkoorts en gele koorts; ook andere insecten kunnen je slaap verstoren als je niet voorzichtig genoeg bent om jezelf te beschermen door het opzetten van klamboes. Hemelbedden hebben enorme pilaren aan de vier hoeken en zijn het best geschikt voor het opzetten van de klamboe om het bed heen, om je zo de maximale bescherming te geven.Veel mensen denken dat een klamboe het bed lelijk maakt en dat het een rampzalige stijl is. Echter, ze vergeten de multi-functionaliteit van de klamboes en zouden er niet bang voor moeten zijn er één om hun bed op te zetten. Klamboes om het bed in verschillende designs and stijlen kunnen makkelijk worden gebruikt op hemelbedden of bedden met een raamwerk, omdat zulke bedden al over een dak en vier pilaren beschikken.Maar er zijn ook klamboes die aan een enkele punt op het plafond boven het bed bevestigd kunnen worden, of vierkante klamboes die met touwen bevestigd kunnen worden aan het plafond en/of de muur.

Je kunt kiezen voor multi-gekleurde klamboes voor je bed welke de uitstraling van je slaapkamer zeker zullen verbeteren.

Klamboes kunnen rond het bed worden gezet om diepte aan de kamer te geven. Je kunt de traditionele gebroken witte klamboes vermijden en in plaats daarvan kiezen voor een klamboe met verschillende kleuren. Verder kun je, in plaats van het net aan de palen van het bed te bevestigen, hem eenvoudig aan de bovenkant van de kap bevestigen en hem makkelijk naar beneden laten vallen. De bovenkant heeft een bamboe-frame die de klamboe gelijkmatig verspreidt over een bed van welke maat dan ook. Dit geeft een tent-achtig gevoel aan je bed en maakt klamboes een essentieel en esthetisch onderdeel van je slaapkamer.

Ten slotte kun je ook kiezen voor een te grote vierkante klamboe die langs de zijkanten van de kap van het bed of frame zal vallen. Dit geeft een doorschijnend gevoel en uiterlijk en ziet er niet saai uit. Met al deze opties kun je plezier hebben in je hemelbed zonder je zorgen te hoeven maken om de bescherming die je nodig hebt tegen insecten en muggen. Een klamboe op je hemelbed zal zeker waarde toevoegen aan je slaapkamer en een elegante uitstraling geven.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hoe bevestig je een Klamboe, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Filed under: Klamboe

Like this post? Subscribe to my RSS feed and get loads more!